Peter Ølholm

Strafferetsadvokat

Jeg har i mere end 20 år arbejdet med alle former for straffesager, herunder sager om økonomisk kriminalitet, drab, drabsforsøg, røverier, vold, narkotika m.m.

Gennem årene har jeg har været forsvarer i større sager om økonomisk kriminalitet, f.eks. Frimærkesagen ( fremstilling af falske frimærker), i røverisager som f.eks.  DVH-sagen ( Danmarkshistoriens største røveri begået mod DVH i Brøndby) samt narkosager.

Gennem mit mangeårige virke har jeg opnået møderet for Landsret og Højesteret og kan føre din sag på alle niveauer. Indenfor strafferetten har jeg inden for de sidste 20 år specialiseret mig i arbejdet som forsvarsadvokat. Min bistand består ikke kun i at møde med klienten i retten, men også til afhøringer, deltage i sagens forberedelse, sikre at alle synspunkter kommer frem og sagen bliver belyst på den for klienten mest begunstige måde.

Hvis klienten er fængslet, besøger jeg hurtigt og hyppigt, men forestår også kontakt til familie med mere.

Jeg er nem at træffe, både via Facebook, mobiltelefon og mail, og vender altid hurtigt tilbage med en besvarelse på din henvendelse. Jeg kan tilbyde et orienterende gratis møde, hvor vi kort kan drøfte din situation eller sag. Jeg er beskikket forsvarer ved Retten i Glostrup, Retten i Lyngby, Retten på Frederiksberg og Østre Landsret, men møder i øvrigt i hele landet.

Medlem af Landsforeningen af forsvarsadvokater. Medlem af Advokatsamfundet. Beskikket som advokat af det danske Justitsministerium og underlagt Advokatsamfundets tilsyn.

Tlf: 46 14 50 26
Mob: 22 37 64 43
mail: peol@advodan.dk